• Glas- en overgordijnen

  • Een unieke eigenschap van glasgordijnen is de 'verzachtende' invloed die ze hebben op de sfeer in huis. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd en het interieur krijgt een vriendelijke uitstraling en een gezellig besloten karakter. De toepassing vitrage is met name zo aantrekkelijk, omdat er zowel modieuze als praktische aspecten aan verbonden zijn. In modisch opzicht zijn glasgordijnen grofweg te verdelen in gebreid (sterk) en geweven (wat kwetsbaarder). Er zijn ausbrenners, waarbij gedeeltes worden weggeëtst en bedrukte glasgordijnen. Terug van weg geweest zijn de inbetweens of transparanten. Transparanten zitten wat doorzichtigheid betreft tussen vitrage en overgordijnen in.

    Bij ons vindt u mooie ophangsystemen voor glas- en overgordijnen: klassiek, modern, trendy en design. Wij volgen de laatste nieuwe trends.

    Bespaar energie
    Glas- en overgordijnen zijn naast bijzonder decoratief,degelijk en praktisch,ook energiebesparend. Ze vormen namelijk een bijkomende buffer voor de ramen waarlangs veel energie verloren kan gaan. In de winter houden uw gordijnen de koude deels buiten en de warmte binnen,in de zomer bezorgen ze u koelte.


  • Overgordijnen met prints (schrift, gestyleerde bloemen). Naadloos met loodveter. Naast de sobere prints met mooie, eenvoudige elementen, zijn er nieuwe weefstoffen en combinaties van weef en druk. 'Less is more'

  • Wij bieden U een volledige service aan huis van advies,opmeting en plaatsing door vakmensen met jarenlange ervaring.  Confectie gebeurt in eigen beheer in ons recent uitgebreid en professioneel atelier (klik hier voor foto's)

scroll