• Shutters en blinds

 • Shutters zijn een blikvanger in elk interieur. Met hun ingetogen en tijdloze vormgeving passen ze praktisch bij elke stijl. Dit product geeft een complete controle over uw uitzicht, privacy en lichtinval.

   

  Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. De verstelbare lamellen bieden u de mogelijkheid de lichtinval en bijgevolg ook de sfeer van uw kamer in één beweging naar uw hand te zetten.

   

  Ze zijn de nieuwe trend op het gebied van raamdecoratie. Regelmatig zijn shutters te zien in lifestyle- en woonbladen en ook op televisie ziet u ze de laatste tijd geregeld.  Shutters zijn een klassiek product met een moderne uitstraling en ze hebben een goede zonwerende en isolerende werking.

   

  Een waarde verhogende investering in uw huis waar u jarenlang plezier van heeft. Shutters worden namelijk gekenmerkt door hun uitstekende kwaliteit en geraffineerde elegantie en worden tot op de millimeter voor u op maat gemaakt.
  Er wordt geen gelaagd hout, kunststof of andere moderne materialen gebruikt bij de productie van onze luiken. De shutters worden geproduceerd uit het beste Amerikaanse hardhout (basswood). Hout is een natuurproduct. Hierdoor is het uiterst decoratief en geeft het een warme en duurzame uitstraling. De Shutters zijn te krijgen in alle RAL-kleuren. •  

  Wij bieden U een volledige service aan huis van advies,opmeting en plaatsing door vakmensen met jarenlange ervaring.

scroll